RSS

Meubelbewaring: Wat Is Het En Waar Moet U Op Letten?

http://www.servaesservices.be/moving-company-brussels.php
Opslagruimte huren voor meubelbewaring wordt steeds populairder. Doordat we allemaal steeds meer materiële zaken in huis hebben, zoals meubels, is het handig om te weten dat u uw meubels gewoon kunt opslaan in een aparte opslagruimte. Zo kunt u tegen een laag tarief eindelijk uw meubels opslaan in een opslagruimte, in plaats van uw zolder of schuur. 




Hier vindt u een aantal redenen voor meubelbewaring:

- U wilt ruimte vrij maken in uw woning. Wellicht gaat u uw woning verkopen of wilt u simpelweg wat minder spullen in huis hebben. In dat geval is meubelbewaring in een opslagruimte de ideale oplossing. Voor een laag tarief kunt u namelijk onbepaalde tijd uw meubels opslaan. 

- U heeft zojuist een erfenis gekregen van iemand. Hoewel u de meubels met alle liefde en plezier ontvangt, moet u helaas erkennen dat u ze niet kwijt kunt in uw eigen woning. Om toch een tijdelijke oplossing te vinden kunt u de meubels opslaan in een opslag. Wanneer u heeft besloten wat u met de meubels wilt doen, kunt u zeven dagen per week bij uw opslag om ze terug te nemen. 

- U staat op het punt om te verhuizen. U heeft de sleutels van uw oude woning al ingeleverd, maar moet nog wachten op toegang tot uw nieuwe woning. In dat geval kan het handig zijn om uw meubels tijdelijk onder te brengen bij een bedrijf dat meubelbewaring aanbiedt. Zo heeft u tenminste een plek om uw meubels in te zetten, zodat de nieuwe bewoners van uw huis of familie en vrienden er geen last van zullen hebben.

Ook als u van plan bent om internationaal de vleugels uit te slaan, kan het handig zijn om opslagruimte te huren en uw meubels daar in te zetten. Het is namelijk niet altijd praktisch om al uw eigendommen mee te verhuizen. Zeker meubels hebben vaak weinig emotionele waarde, waardoor u er makkelijk afstand van kunt doen en in meubelbewaring kunt zetten. 

Tegenwoordig voldoen aanbieders van meubelbewaring aan allerlei voorwaarden. Zo wordt de temperatuur in de opslagruimtes gereguleerd en kunt u er van uitgaan dat u uw meubels stofvrij kunt opslaan. Individuele meubelbewaringscontainers zijn vaak al verkrijgbaar vanaf enkele kubieke meters opslag en worden zeer streng beveiligd. Die beveiliging bestaat sowieso uit camerabeveiliging, terwijl er ook gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld toegangspassen, pincodes en sleutels. Daardoor bent u zeker van een veilige opslag van uw meubels. 

Daarnaast kunt u rekenen op een uitstekende service. Veel bedrijven die meubelbewaring aanbieden zijn zeven dagen per week open en bieden ruime openingstijden. U kunt uw meubels bewaren voor een korte of lange periode, afhankelijk van uw wensen zijn er al opslagruimtes beschikbaar die u meubelbewaring aanbieden voor één dag. Sommigen aanbieders bieden zelfs opslag voor meerdere jaren. 

Veel aanbieders van opslagruimte zijn tot slot voorzien van een goede verzekering. Echter kunt u zelf ook een steentje bijdragen. Uw spullen zijn over het algemeen namelijk al verzekerd wanneer u een inboedelverzekering heeft. Wel dient u uw verzekeringsmaatschappij op de hoogte te stellen dat u uw meubels (tijdelijk) bewaard in meubelbewaring.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment