RSS

Meubelbewaring Brussel

L'entreprise de déménagement pour votre entreprise et à domicile
Waarom meubelbewaring? 
Meubelbewaring is de ideale manier om meubels die u eigenlijk niet kwijt kunt in uw woning op te slaan in een opslagruimte. Dit kan om verschillende redenen zijn. Misschien bent u aan het verhuizen en wilt u tijdelijk gebruik maken van opslagruimte om uw overbodige meubilair op te slaan? Of misschien gaat u wel verhuizen naar een ander land en wilt u niet die last met u meeverhuizen? Ook als u om een andere reden opslagruimte nodig hebt, is het goed om te weten dat u uw meubels veilig kunt opslaan bij een aanbieder van opslagruimtes voor meubelbewaring. En als we het over meubels hebben, hebben we het over allerlei soorten meubels: van bedden tot banken en van bureau's tot kasten. 

Meubelbewaring Brussel
In Brussel kunt u terecht bij veel aanbieders van opslagruimte voor meubelbewaring. Brussel is daardoor de ideale stad om uw meubilair te bewaren.  Dit komt mede door de uitstekende infrastructuur. Hierdoor kunt u eenvoudig uw meubels bij de meubelbewaring ophalen om vervolgens te verhuizen naar de plek van bestemming. U zult geen moeite hebben om een geschikte dienst te vinden in Brussel. 

Ook voor bedrijven
Het is een gegeven dat een grote en internationale stad als Brussel een levendig bedrijfsleven met zich meebrengt. Meubelbewaring kan ook geschikt zijn voor bedrijven die graag eens wat anders willen qua interieur. Is de nieuwe vormgeving eenmaal gekozen, dan kiezen bedrijven er vaak voor om de oude meubels figuurlijk op straat te gooien. Het is jammer dat zulk soort meubilair wordt weggegooid, omdat men het ook zou kunnen opslaan om vervolgens door te verkopen. Door de meubels tijdelijk onder te brengen bij een Brusselse dienst voor meubelbewaring, kan men op zoek naar een potentiële koper voor de meubels. 

Meubelbewaring in Brussel bij Servaes Services
Hoewel er dus verschillende aanbieders zijn, willen wij graag één specifieke aanbieder van goedkope meubelbewaring in Brussel uitlichten. Servaes Services is namelijk expert op het gebied van opslag van bezittingen in Brussel en enkele andere Vlaamse steden. Zij bewaren goederen, meubels en andere kostbaarheden in hun opslagruimtes. Hieronder vindt u slechts enkele van de voordelen die het bedrijf biedt: 

1. U kunt containers huren van 5m³ tot 12m³. Door deze flexibiliteit in opslag bent u verzekerd van de laagste prijs. U hoeft namelijk niets af te nemen wat u niet wilt.

2. U kunt een opslagruimte voor elke periode huren - of het nu gaat om één dag of meerdere jaren.

3. Uw meubels worden in deze meubelbewaring in Brussel tegen brand en diefstal beveiligd. Daarnaast kunt u rekenen op cameratoezicht en het bedrijf hanteert algemene beveilingsmaatregelen zoals toegangspassen.

4. Bij meubelbewaring is het belangrijk dat u altijd bij uw bezittingen kunt. Daarom zorgt Servaes Services zeven dagen per week voor ruime openingstijden.

5. Uiteraard is het belangrijk dat uw meubels in goede conditie blijven. Dan is het goed om te horen dat in alle opslagruimtes de temperatuur geregeld wordt. Daarnaast kunt u er van uit gaan dat uw bezittingen schoon en stofvrij blijven.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment